Vaggelis Aggelou: “Sahanın her iki yarısında da mücadelemizi ortaya koymalıyız...”

Avrupa Ligi Top 16 E Grubu 11. hafta maçında 21 Mart Cuma günü İtalya’nın Armani Milano takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Avrupa Ligi’nde iyi bir durumda olan ve son maçlarında iyi sonuçlar alan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Sahanın her iki yarısında da mücadelemizi ortaya koymalıyız ve oyun içindeki reaksiyonlarımıza daha fazla konsantre olmalıyız. Maalesef son haftalarda maçlarımızda son saniyelerdeki basit hatalarımız bize pahalıya mal oldu.”

Lacivert beyazlıların kaptanı Kerem Gönlüm ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Maalesef Top 16’da son haftalardaki maçlarımızı son anlarda kaybettik. Avrupa Ligi’nde Armani Milano ile deplasmanda karşılaşacağız. Milano ekibi son haftalarda formda bir takım. Biz de iyi çalışıyoruz. Avrupa Ligi’ndeki mücadeleci maçlar ile kendimizi en üst seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Sahada tüm mücadele gücümüzü ortaya koyup Milano deplasmanından galibiyet ile dönmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Kerem Gönlüm
  • Vaggelis Aggelou