Spor Toto All Star’da Furkan Korkmaz smaç şampiyonu oldu...

Spor Toto All Star 2016’da başarılı oyuncumuz Furkan Korkmaz smaç şampiyonu oldu...

Günün ilk yarışması olan Leaseplan Yetenek Yarışması’nda yarışan oyuncumuz Thomas Heurtel parkuru 58 saniyede tamamlarken, finale yükselemedi ve yarışmaya eleme turunda veda etti.

Yetenek yarışmasının ardından ING Bank Üç Sayı Yarışması’na katılan başarılı oyuncumuz Jon Diebler ilk turda 16 puan toplayarak ilk iki sırada yer aldı ve finale yükseldi. Finalde 11 puan toplayan Diebler yarışmaya final turunda veda etti.

Günün son yarışması olan Sony Xperia Smaç Yarışması’nda mücadele eden genç oyuncumuz Furkan Korkmaz ilk turda ilk smacında 48, ikinci smacında -eski oyuncularımızdan Conrad Mc Rae’nin forması ile- 50 tam puan alarak toplam 98 puan ile finale yükseldi.

Finalde geçtiğimiz yılın smaç şampiyonu Karşıyakalı Kenny Gabriel ile mücadele eden Furkan ilk smacında pota altına kurulan yemek masasının üzerinden atlayarak müthiş bir smaç yaptı ve 49 puan aldı. İkinci smacında Star Wars filminin karakterlerinden “Jedi Savaşçısı” kıyafeti giyen Cedi Osman’ın asistini “Darth Vader” maskesi ile müthiş bir smaca çeviren Furkan 50 tam puan alarak toplam 99 puan ile Kenny Gabriel’i geçti ve Sony Xperia Smaç Yarışması’nda şampiyonluğa ulaştı.

Günün son organizasyonu olan Spor Toto All Star mücadelesinde Asya Karması Avrupa Karması’nı 156-136 mağlup etti. Avrupa Karması’nda forma giyen oyuncularımızdan Cedi Osman karşılaşmayı 8 sayı, 6 ribaunt ve 4 asist, Furkan Korkmaz 9 sayı, 1 ribaunt ve 2 asist, Thomas Heurtel de 8 sayı, 2 ribaunt ve 5 asist ile tamamladı.

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Furkan Korkmaz
  • Thomas Heurtel
  • Jon Diebler
  • Spor Toto All Star