Ataman: ''Bu Zorlu Deplasmandan Galibiyet Çıkartmak İstiyoruz...''

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta maçında 2 Mart 2023, Perşembe günü Yunanistan’ın Panathinaikos takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Panathinaikos puan durumunda her ne kadar alt sıralarda olsa da çok kaliteli bir kadroya sahip. OAKA’da maç kazanmak için akıllı oynayıp, iyi top paylaşımı ile özellikle bireysel savunmayı iyi yapmamız gerekiyor. Bu zorlu deplasmandan da galibiyet çıkartıp sıralamadaki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz.

Türkiye’de yaşadığımız büyük felaket sonrası bu kez de Yunanistan’daki trajik tren kazası nedeni ile ilan edilen yas sonrası maalesef yine hüzünlü bir maç yapacağız. Zor günlerimizde yanımızda olan dost Yunan halkının acısını paylaşıyor, başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Başarılı oyuncumuz Amath M’Baye ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Öncelikle Yunanistan’da meydana gelen tren kazasından dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Yunan halkına en içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Maça gelecek olursak, karşılaşmayı büyük bir heyecan ile bekliyoruz. Her bir maçın çok önemi var ve bu heyecanlı mücadeleyi seviyorum.”