Ataman: ''40 Dakika Boyunca Disiplinden Kopmamalıyız...''

Turkish Airlines Euroleague play-off dördüncü maçında 29 Nisan 2021, Perşembe günü İspanya’nın Real Madrid takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Seri devam ediyor. 40 dakika boyunca disiplinden ve mücadeleden kopmamalıyız. Final Four’un bize gelmesini beklemeden, bizim onu elde etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Son maçta ağır bir ders aldık. Seride 2-0 geride olan ve maçın son dört dakikasına 12 sayı geride giren bir takım o maçı kazanabiliyorsa, o takımın ne kadar karakterli ve tecrübeli olduğunu unutmamalıyız. Yarın akşam kazanmak için büyük emek sarf etmemiz gerektiğini bilmeliyiz.”


Başarılı oyuncumuz Adrien Moerman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Real Madrid ile oynadığımız üçüncü maçı maalesef son dakikalarda beklenmedik bir şekilde kaybettik. Bu maçı unutup, dördüncü maça odaklanmalıyız. Bu maçta özellikle son dakikalarda yaptığımız hataları tekrarlamadan Perşembe günkü mücadeleye konsantre olmalıyız. İnanıyorum ki biz kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde bu turu geçebiliriz. Bunu yapabilecek gücümüz olduğunu biliyorum.”