Yeni Sezon Kadromuzu ve Formalarımızı Euroleague Medya Günü’nde Tanıttık...

Yeni sezona Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonu olarak başlayacak Anadolu Efes Spor Kulübü, 2021 - 2022 sezonu kadrosunu ve formalarını EuroLeague Medya Günü’nde tanıttı.

Yeni sezon fotoğraflarını Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman çekti...
 

Tüm oyuncuların yanı sıra Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden yayınlanan kampanyaya katılan Anadolu Efes Fan Club üyelerinin ve sosyal medya üzerinden yayınlanan kampanyaya katılan basketbolseverlerin de yer aldığı etkinlikte Anadolu Efes’in yeni sezon fotoğrafları, Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman tarafından çekildi.

Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde oluşturulan 20’nin üzerinden sette toplamda 25.000 karenin üzerinde fotoğraf ve video çekimi yapıldı.

Kulüp partnerlerinin de özel çekimler yaptığı organizasyonda görüşlerini belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Baş Antrenörü Ergin Ataman ve oyuncular, yeni sezon hazırlıklarında sona geldiklerini ve sezona çok motive şekilde başlayacaklarını belirttiler.

Turkish Airlines EuroLeague’deki ilk maçında 30 Eylül 2021’de Real Madrid’e konuk olacak Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki ilk maçında ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i ağırlayacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2021 - 2022 kadrosu ise şu isimlerden oluşacak:

4- Doğuş Balbay (Kaptan)
0- Shane Larkin
1- Rodrigue Beaubois
2- Chris Singleton
3- Yiğitcan Saybir
8- Tolga Geçim
10- Ömercan İlyasoğlu
11- Erten Gazi
18- Adrien Moerman
19- Buğrahan Tuncer
21- Tibor Pleiss
22- Vasilije Micic
23- James Anderson
33- Filip Petrusev
42- Bryant Dunston
44- Krunoslav Simon

Baş Antrenör: Ergin Ataman
Yardımcı Antrenörler: Yakup Sekizkök, Tomislav Mijatovic ve Cenk Yıldırım.