Vaggelis Aggelou: Tek antrenman yapabildik ama bu bir mazeret değil...

Beko Basketbol Ligi 17. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’ye 73-64 mağlup olan Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Fenerbahçe’yi galibiyetinden dolayı tebrik ederim. Galibiyeti hakettiler. Bizim için kötü bir maç oldu. Bu performansımıza bir çok etken bulabilirsiniz. Fenerbahçe bire bir oyunlarda 20 sayı buldu. Dışarıdan atış yüzdemiz düşüktü. Fark açıldı. Son çeyrekte farkı kapatmak için hamle yaptık ama maalesef yetmedi. Oyunumuzu geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Ayrıca ifade etmeliyim ki bu maça tek antrenmana yaparak çıktık. Laboral Kutxa maçının ardından Cumartesi akşamı Türkiye’ye döndük ve sadece bir antrenman ile bu maça çıktık. Ama tabi ki bu bir mazeret değil...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Birkan Batuk ise toplantıda şöyle konuştu: “Avrupa Ligi’nde ve Türkiye’de yapmaya başladığımız iyi savunmayı maalesef bu maçta ortaya koyamadık. Kaybetmemizin en önemli nedenlerinden biri bence bu. Bu maç öncesinde tek antrenman yapma şansımız oldu ama bu bir bahane değil. Ne olursa olsun daha fazla mücadele etmemiz gerekirdi. Şimdi önümüzde Türkiye Kupası var. Türkiye Kupası’na en iyi şekilde hazırlanıp ilk maçımızı kazanmak ve önce yarı finale sonrasında da finale yükselmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Fenerbahçe