Vaggelis Aggelou: “Play-off öncesinde eksiklerimizi gördük...”

Beko Basketbol Ligi 30. hafta mücadelesinde Selçuk Üniversitesi’ni 79-72 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Play-off’lar öncesinde ligde son maçımızı oynadık. Selçuk Üniversitesi iyi oynadı. Bizim play-off öncesinde bazı eksiklerimizi görmemizi sağladı. Son topa kadar savaştılar. İlk yarıda Birkan sakatlandıktan sonra oyun planımıza onsuz devam etmek zorunda kaldık. Kerem’i bugün oynatmayı düşünüyorduk, doktorumuz da hazır olduğunu söylemişti. Ama onu korumak adına oynatmadık. Vasileiadis de neredeyse tamamen iyileşti. Sadece dizinde ufak bir problem kaldı. İnanıyorum o da bu hafta içinde bizimle birlikte olacak ve play-off’lara yetişecek. Şimdi bundan sonrasında play-off’lara en iyi şekilde hazırlanıp en iyi sonuçları almaya çalışacağız...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Deniz Kılıçlı ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Bizim için beklediğimizden daha sert geçen bir maç oldu. Rakip takım çok iyi oynadı. Biz de iyi mücadele ettik. Kerem Gönlüm ve Vasileiadis’in yokluğunda ve Birkan’ın da maç içinde sakatlanması sonucunda eksiklere rağmen iyi oynadık. Bizim için iyi geçen bir maç oldu...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Deniz Kılıçlı
  • Selçuk Üniversitesi