Vaggelis Aggelou: “Genç oyuncularımız iyi mücadele etti...”

Beko Basketbol Ligi 27. hafta mücadelesinde Tofaş’ı deplasmanda 84-78 mağlup eden Anadolu Efes’te coach Vaggelis Aggelou karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün iyi oynadık, genç oyuncularımız da iyi mücadele etti. Vasiliadis’in hastalığı vardı, Planinic’in de ağrıları vardı bu yüzden fazla süre alamadı. Kerem de maç içinde bir sakatlık yaşadı. Bugün Deniz bize iyi katkı verdi. Maç içinde iyi kararları oldu. Biz play-off yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tofaş da iyi mücadele etti, onlara kalan maçlarda başarılar dilerim...”
Lacivert beyazlıların genç oyuncusu Cedi Osman ise basın toplantısında şöyle konuştu: “Öncelikle Tofaş’ı tebrik ederim. Onlar için önemli bir maçtı. Biz de play-off etabına en iyi şekilde girebilmek için çok çalışıyoruz. Dolayısıyla bizim için de çok önemli bir maçtı. Planinic ve Kerem ağabeyin sakatlıkları sonucunda genç oyuncular şans buldu bugün. Bizim de bu şansı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Tofaş’a da play-off mücadelesinde başarılar diliyorum...”

Etiketler:
  • BBL
  • Vaggelis Aggelou
  • Tofaş