Üniversiteliler Anadolu Efes - Lokomotiv Kuban maçını “Kampüs Tribünü’nde” izledi...

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki maçlarında her yaştan insanın eğlenceyi paylaştığı anlar yaratan Anadolu Efes Spor Kulübü, dünyada sporun en büyük destekçilerinden McDonald’s ile birlikte üniversite öğrencilerine, tribünde kampüs rahatlığı yaşatmaya başladı. Anadolu Efes Kampüs Tribünü’nden bilet satın alan öğrenciler, Turkish Airlines Euroleague’deki Lokomotiv Kuban maçında başlayan uygulamayla rahat oturma gruplarında maç izlerken aynı zamanda McDonald’s’ın ikramı olan Big Mac® menülerini de yediler. Bu yeni uygulama, Anadolu Efes’in tüm Euroleague maçlarında geçerli olacak.

Basketbolseverlere yönelik tribün uygulamalarıyla grupları, kitleleri, aileleri ve arkadaşları bir araya getiren Anadolu Efes Spor Kulübü, üniversiteli öğrencilere özel bir blok oluşturdu.

Anadolu Efes Spor Kulübü ve McDonald’s işbirliğiyle oluşturulan Kampüs Tribünü’nden grup olarak bilet alan üniversite öğrencileri, karşılaşmaları hem üniversitelilere özel oturma gruplarında izleyebilecek hem de McDonald’s’ın en lezzetli menülerinden Big Mac®’i tüm Turkish Airlines Euroleague maçlarında, kampüs rahatlığında yiyebilecekler.

Kampüs Tribünü biletlerini satın alan üniversite öğrencileri, bu deneyimi ilk defa 3 Mart Perşembe günü oynanan Anadolu Efes - Lokomotiv Kuban karşılaşmasında yaşadı. Anadolu Efes Spor Kulübü yeni tribün uygulamasıyla, öğrencilerin kampüs rahatlığını Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşamasını ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamaya devam edecek.

Bu keyfi, arkadaşlarıyla birlikte yaşamak isteyen tüm üniversite öğrencileri, Bilet@AnadoluEfesSporKulubu.org adresine mail atarak biletlerini kolaylıkla satın alabilirler.

Etiketler:
  • euroleague
  • Lokomotiv Kuban
  • Kampüs Tribünü
  • Mc Donald's