Rakamlarla Anadolu Efes...

Vasilije Micic, görev yaptığı son 39 karşılaşmanın 38’inde sahadan en az 10 sayı kaydederek ayrıldı. Micic, ayrıca görev yaptığı son 12 karşılaşmanın 11’ini en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Rodrigue Beaubois, Euroleague’de oynadığı son dokuz karşılaşmanın sekizini en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Shane Larkin, forma giydiği son 10 karşılaşmada sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Amerikalı oyuncumuz oynadığı son 10 karşılaşmanın dokuzunda çift haneli verimlilik puanları üretirken, görev yaptığı son yedi karşılaşmanın altısında en az 10 sayı kaydederek sahadan ayrıldı. Başarılı oyuncumuz mücadele ettiği son 10 maçın dokuzunda en az bir top çalma yaptı.

Elijah Bryant, Euroleague’de forma giydiği son altı maçta çift haneli skorlar üretti.

Will Clyburn, görev yaptığı son sekiz karşılaşmanın yedisini çift haneli verimlilik puanları üreterek tamamladı.

Amerikalı oyuncumuz ayrıca son sekiz maçın yedisinde sahadan en az beş ribaunt alarak ayrıldı.

Will Clyburn, maç başına 18,8 verimlilik puanı ortalaması ile tüm oyuncular arasında üçüncü, Vasilije Micic de 17,9 ortalama ile dördüncü sırada yer alıyor.

Clyburn, maç başına 17,0 sayı ortalaması ile bu kategoride üçüncü, Micic ise 16,1 ortalama ile yedinci durumda bulunuyor.

Will Clyburn, maç başına aldığı 6,0 ribaunt ile bu kategoride altıncı sırada bulunuyor.

Maç başına 2,4 üç sayılık isabeti ile oynayan Micic bu kategoride dördüncü, 2,1 isabet ile oynayan Clyburn 10., 2,0 isabet ile oynayan Rodrigue Beaubois ise 13. durumda bulunuyor.

Maç başına 5,5 asist ortalaması bulunan Vasilije Micic bu kategoride beşinci sırada yer alıyor.

Ante Zizic, maç başına % 73,0 iki sayılık isabet yüzdesi ile bu kategoride dördüncü durumda bulunuyor.

Maç başına % 51,2’lik üç sayılık isabet yüzdesi bulunan Amath M’Baye bu sıralamada dördüncü sırada bulunuyor. Rodrigue Beaubois ise % 49,5 isabet yüzdesi ile altıncı sırada yer alıyor.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 322 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Aynı sıralamada 213 blok ile Tibor Pleiss altıncı sırada bulunuyor.

Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1349 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan dokuzuncu oyuncusu... Aynı sıralamada Tibor Pleiss 1290 ribaunt ile 12. sırada yer alıyor.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 558 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında dördüncü sırada yer alıyor. Tibor Pleiss ise bugüne kadar Euroleague’de aldığı 432 hücum ribaundu ile 12. sırada bulunuyor.

Vasilije Micic, Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 1068 asist ile Euroleague tarihinde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

Ante Zizic, Euroleague’de oynadığı tüm sezonlarda elde ettiği % 64,6 iki sayılık yüzdesi ile Euroleague’de bu kategoride tüm zamanlar içinde 11. durumda bulunuyor.

Shane Larkin’in Euroleague kariyerindeki 500. ribaunduna ulaşması için 32 ribaund daha alması gerekiyor.

Vasilije Micic’in Euroleague kariyerindeki 3000. sayısına ulaşması için 88 sayıya ihtiyacı var.

Rodrigue Beaubois, sekiz blok daha yaptığı takdirde Euroleague’deki 100. bloğuna ulaşacak. Beaubois’nın Euroleague kariyerindeki 2500. sayısına ulaşması için 31 sayı daha kaydetmesi gerekiyor.

Tibor Pleiss’ın Euroleague kariyerindeki 2500. sayısına ulaşması için 42 sayıya ihtiyacı var. Baaşrılı oyuncumuzun Euroleague kariyerindeki 100. top çalmasına ulaşması için beş top çalma daha yapması gerekiyor.

Bryant Dunston’ın Euroleague’deki 2500. sayısına ulaşması için 53 sayı daha atması gerekiyor.

Chris Singleton’ın Euroleague kariyerindeki 250. top çalmasına ulaşması için iki top çalma daha yapması gerekiyor.