Rakamlarla Anadolu Efes...

Vasilije Micic, görev yaptığı son 26 karşılaşmada sahadan en az 12 sayı kaydederek ayrıldı. Micic ayrıca forma giydiği son 26 maçın 25’inde sahadan 12 ve daha üzerinde verimlilik puanları üreterek ayrıldı. Micic, ayrıca görev yaptığı son 29 karşılaşmayı en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Shane Larkin, görev yaptığı son 12 maçın 11’inde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Başarılı oyuncumuz ayrıca forma giydiği son 12 karşılaşmanın 11’inde çift haneli skorlar üretti. Larkin, yer aldığı son dokuz karşılaşmanın sekizini çift haneli verimlilik puanları üreterek tamamladı. Larkin ayrıca forma giydiği son yedi maçın altısında sahadan en az bir top çalma yaparak ayrıldı.

Will Clyburn, Euroleague’de oynadığı son 19 karşılaşmanın 18’ini sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı. Başarılı oyuncumuz ayrıca forma giydiği son 12 karşılaşmanın 11’inde sahadan en az 10 sayı kaydederek ayrıldı.

Rodrigue Beaubois, Euroleague’de oynadığı son 10 karşılaşmanın dokuzunu sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Vasilije Micic maç başına 22,6 verimlilik puanı ortalaması ile tüm oyuncular arasında ikinci, Will Clyburn de 21,9 ortalama ile dördüncü sırada yer alıyor.

Clyburn maç başına kaydettiği 20,4 sayı ortalaması ile bu kategoride birinci, Micic ise 18,2 ortalama ile beşinci durumda bulunuyor.

Clyburn maç başına aldığı 6,2 ribaunt ile bu kategoride altıncı sırada bulunuyor.

Maç başına 6,5 asist ortalaması bulunan Vasilije Micic bu kategoride ikinci sırada yer alıyor.

Maç başına 2,8 üç sayılık isabeti ile oynayan Clyburn bu sıralamada üçüncü, 2,7 üç sayılık isabeti ile oynayan Micic ise beşinci durumda bulunuyorlar.

Maç başına % 55,9’luk üç sayılık isabet yüzdesi bulunan Amath M’Baye bu sıralamada dördüncü, %48,8’lik ortalama ile Rodrigue Beaubois ise sekizinci durumda bulunuyor.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 317 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Aynı sıralamada 206 blok ile Tibor Pleiss altıncı sırada bulunuyor.

Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1299 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan dokuzuncu oyuncusu... Aynı sıralamada Tibor Pleiss 1253 ribaunt ile 11. sırada yer alıyor.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 532 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında beşinci sırada yer alıyor. Tibor Pleiss ise bugüne kadar Euroleague’de aldığı 418 hücum ribaundu ile 13. sırada bulunuyor.

Vasilije Micic, Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 1009 asist ile Euroleague tarihinde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

Micic’in Euroleague kariyerindeki 500. ribaunduna ulaşması için dört ribaunda ihtiyacı var.

Shane Larkin’in Euroleague kariyerindeki 200. top çalmasına ulaşması için üç top çalma daha yapması gerekiyor.

Will Clyburn, yedi hücum ribaundu daha aldığı takdirde Euroleague kariyerindeki 250. hücum ribaunduna, üç top çalma daha yaptığı takdirde ise Euroleague kariyerindeki 150. top çalmasına ulaşacak.