Rakamlarla Anadolu Efes...

Shane Larkin, görev yaptığı son 12 maçın 11’inde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Başarılı oyuncumuz ayrıca forma giydiği son 12 karşılaşmanın 11’inde çift haneli skorlar üretti. Larkin, yer aldığı son dokuz karşılaşmanın sekizini çift haneli verimlilik puanları üreterek tamamladı. Larkin ayrıca forma giydiği son yedi maçın altısında sahadan en az bir top çalma yaparak ayrıldı.

Vasilije Micic, görev yaptığı son 29 maçın 28’inde sahadan en az 12 sayı kaydederek ayrıldı. Micic ayrıca forma giydiği son 29 karşılaşmanın 28’inde sahadan 12 ve daha üzerinde verimlilik puanları üreterek ayrıldı. Micic, ayrıca görev yaptığı son 26 karşılaşmayı en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Will Clyburn, Euroleague’de oynadığı son 16 karşılaşmanın 15’ini sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak tamamladı.

Vasilije Micic maç başına 23,1 verimlilik puanı ortalaması ile tüm oyuncular arasında ikinci, Will Clyburn de 22,2 ortalama ile üçüncü sırada yer alıyor.

Clyburn maç başına kaydettiği 20,3 sayı ortalaması ile bu kategoride birinci, Micic ise 18,9 ortalama ile üçüncü durumda bulunuyor.

Maç başına 6,6 asist ortalaması bulunan Vasilije Micic bu kategoride ikinci sırada yer alıyor.

Maç başına 2,6 üç sayılık isabeti ile oynayan Clyburn ve Micic bu sıralamada altıncı durumda bulunuyorlar.

2019-20 sezonunun 11. hafta maçında Bayern Münih'e karşı 49 sayı kaydeden Shane Larkin, Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu elinde bulunduruyor. Larkin ayrıca bu karşılaşmada 10 üç sayılık isabet bularak, bir maçta atılan en çok üç sayılık basket rekorunu da egale etmişti.

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 315 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Aynı sıralamada 205 blok ile Tibor Pleiss altıncı sırada bulunuyor.

Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1291 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan dokuzuncu oyuncusu... Aynı sıralamada Tibor Pleiss 1245 ribaunt ile 11. sırada yer alıyor.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 529 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında beşinci sırada yer alıyor. Tibor Pleiss ise bugüne kadar Euroleague’de aldığı 417 hücum ribaundu ile 13. sırada bulunuyor.

Vasilije Micic, Euroleague’de bugüne kadar yaptığı 990 asist ile Euroleague tarihinde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

Shane Larkin’in Euroleague kariyerindeki 200. top çalmasına ulaşması için üç top çalma daha yapması gerekiyor.

Vasilije Micic’in Euroleague kariyerindeki 1000. asistine ulaşması için 10 asiste ihtiyacı var.