Rakamlarla Anadolu Efes...

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 273 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Aynı sıralamada Tibor Pleiss ise 182 blok ile yedinci sırada bulunuyor. Altıncı sırada ise 194 blok ile Ioannis Bourousis var.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 468 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında yedinci sırada yer alıyor. Listede altıncı sırada ise 477 hücum ribaundu ile Jan Vesely yer alıyor.

Dunston ayrıca, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 1148 ribaunt ile Euroleague’de tüm zamanların en çok ribaunt alan 10. oyuncusu. Dokuzuncu sırada ise 1189 ribaunt ile Kerem Gönlüm bulunuyor. Aynı sıralamada Chris Singleton ise 964 ribaunt ile 23. sırada yer alıyor.

Shane Larkin, görev yaptığı son 24 karşılaşmanın 23’ünde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Larkin ayrıca forma giydiği son yedi karşılaşmanın altısında sahadan çift haneli skorlar üreterek ayrıldı.

Rodrigue Beaubois, görev yaptığı son 20 karşılaşmanın 19’unda sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

Vasilije Micic, görev yaptığı son dokuz karşılaşmanın sekizinde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı.

James Anderson, dört top çalma yaptığı takdirde Euroleague kariyerindeki 100. top çalmaya ulaşacak.

Takım kaptanımız Doğuş Balbay’ın Euroleague kariyerindeki 200. asistine ulaşması için üç asiste ihtiyacı var.

Adrien Moerman, iki üç sayılık isabet daha bulduğu takdirde Euroleague kariyerindeki 200. üç sayılık isabete ulaşacak.