Rakamlarla Anadolu Efes...

Bryant Dunston, bugüne kadar yaptığı 251 blok ile Turkish Airlines Euroleague tarihinde en çok blok yapan oyuncular sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Aynı sıralamada Tibor Pleiss ise 176 blok ile altıncı sırada bulunuyor. Beşinci sırada ise 194 blok ile Ioannis Bourousis var.

Dunston, forma giydiği son beş maçta sahadan en az bir blok yaparak ayrıldı.

Bryant Dunston, Euroleague’de bugüne kadar aldığı 408 hücum ribaundu ile Euroleague tarihinde en çok hücum ribaundu alan oyuncular sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor. Listede sekizinci sırada ise 421 hücum ribaundu ile Kerem Gönlüm yer alıyor.

Anadolu Efes’te altıncı sezonunu geçiren Dunston, takımımızda bugüne kadar oynadığı 139 karşılaşmada kaydettiği 1328 sayı ile Anadolu Efes’in Turkish Airlines Euroleague’deki en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

Shane Larkin, Euroleague’de forma giydiği son 13 maçın 12’sinde sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Larkin, ayrıca görev yaptığı son 23 maçın 22’sini çift haneli skorlar üreterek tamamladı. Amerikalı oyuncumuz görev aldığı son 13 maçın 12’sinde çift haneli verimlilik puanları üretti. Başarılı oyuncumuz forma giydiği son 13 maçın 12’sinde ise en az bir top çalma kaydetti.

Vasilije Micic, görev yaptığı son 10 maçın dokuzunda sahadan en az bir üç sayılık isabet bularak ayrıldı. Başarılı oyuncumuz görev aldığı son 10 maçın dokuzunda çift haneli verimlilik puanları üretti.

Rodrigue Beaubois, forma giydiği son 19 karşılaşmada sahadan en az bir üç sayılık isabet kaydederek ayrıldı.

Tibor Pleiss, Euroleague’de kullandığı son 17 serbest atışı da sayıya çevirdi.

Krunoslav Simon, 20,80 verimlilik puanı ortalaması ile altı haftanın ardından ikinci durumda bulunuyor.

Bryant Dunston, maç başına yaptığı 1,80 blok ile sezonun ilk altı haftası sonunda ilk sırada yer alıyor.

Vasilije Micic, maç başına 6,60 asist ortalaması ile Euroelague’in asist lideri konumunda.