Rakamlarla Anadolu Efes...

Rakamlarla Anadolu Efes...

- Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Scotty Hopson 15.50 sayı ortalaması ile THY Avrupa Ligi’nde 10 haftanın ardından sayı krallığında yedinci sırada yer alıyor.

- Jamon Gordon ve Semih Erden Anadolu Efes’in THY Avrupa Ligi’nde oynadığı 10 karşılaşmada da sahaya ilk beşte çıktılar.

- Jamon Gordon THY Avrupa Ligi’nde oynadığı son 18 maçta en az bir top çalma ile mücadele etti. Gordon aynı zamanda normal sezonu maç başına 2,1 top çalma ile ilk sırada tamamladı.

- Semih Erden maç başına 1.50 blok ile en çok blok yapan oyuncu kategorisinde üçüncü sırada bulunuyor.

- Kostas Vasileiadis Avrupa Ligi’nde forma giydiği son 11 karşılaşmada en az birer kez üç sayılık isabet buldu. Sakatlığı nedeni ile ilk turun son maçında forma giymeyen Vasileiadis dokuz haftada kaydettiği 25 üç sayılık isabet ile maç başına 2.78 ortalama tutturarak bu kategoride en çok isabet bulan ikinci oyuncu oldu.

- Kerem Gönlüm 14 ribaunt daha alırsa Avrupa Ligi kariyerindeki 1000. ribaunt sayısına ulaşacak ve 1000 ribaunt barajını aşan altıncı oyuncu olacak.

- Takım istatistiklerinde ise Anadolu Efes maç başına 3.8 blok ile en çok blok yapan üçüncü takım olurken, top çalma kategorisinde ise 7.7 ortalama ile beşinci sırada yer alıyor.

Etiketler:
  • Scotty Hopson