Özerhun: Kazanabilirdik ama tercih hatalarımız oldu...

Beko Basketbol Ligi’nin 14. hafta mücadelesinde Banvit’e 76-70 mağlup olan Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini, ancak 11 maçlık yenilmezlik serilerinin sona erdiğini söyledi.

Özerhun sözlerini şöyle sürdürdü: “Ligin ilk yarısını lider bitirmek adına önemli bir maç oynadık. İyi mücadele ettik. Maçın sonunda da kazanabilirdik ama tercih hatalarımız oldu. Son anlar istediğimiz gibi gitmeyince önemli bir mücadele verdiğimiz maçı kaybettik. Amerika’dan dönen Hopson'un yerine Banvit maçında yeni transferimiz Milko Bjelica'yı oynatmayı düşündük fakat Bjelica hastalığı nedeniyle bir önceki günü hastanede geçirince, uzun bir yolculuktan sonra İstanbul'a dönen Hopson'u oynatmak durumunda kaldık. Bjelica bundan sonra Türkiye Ligi'nde de oynayabilecek. Çalışmalara bugün başlayan Bjelica, Unicaja Malaga maçında forma giyebilecek durumda bulunuyor.

Türkiye Ligi'nin birincisi ve ikincisinin oynadığı bir karşılaşmayı hakemler kaldıramadı. Hakemler maça yakışmadılar.

Ligde ilk yarının son haftasında deplasmanda Selçuk Üniversitesi ile karşılaşacağız. Türkiye Ligi'nde deplasman maçları kolay geçmiyor. Kazanacağınızın garantisi yok. Zorlu bir maç olacak. Ancak deplasmanda kazanarak, ligin ilk yarısını galibiyet ile kapatmak istiyoruz...”