Özerhun: İlk çeyrekte müthiş bir mücadele verdik...

Beko Basketbol Ligi altıncı hafta mücadelesinde TED Kolej’i deplasmanda 74-62 mağlup eden Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun THY Avrupa Ligi'nde Real Madrid karşısında aldıkları ağır yenilginin ardından TED Kolej’i yenerek toparlandıklarını söyledi.

Özerhun sözlerini şöyle sürdürdü: “Real Madrid karşısında çok kötü bir sonuç aldık. Bu karşılaşmanın ardından TED Kolej ile deplasmanda çok zor bir maç yapacağımızı biliyorduk. Rakip de aldığı sonuçlarla üst sıralarda bulunuyor. Maçın ilk çeyreğinin son bölümlerinde müthiş bir mücadele verdik ve farkı açtık. Bu farkı sonuna kadar koruyamasak da karşılaşmayı kazanmasını bildik.”

Real Madrid karşısında ayağında ödem oluşan Scotty Hopson'un Beko Basketbol Ligi mücadelesinde TED Kolej’e karşı forma giymediğini kaydeden Engin Özerhun Amerikalı oyuncunun Armani Milano karşısında oynayabileceğini ifade etti.

Sezon başında sakatlanan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Kerem Gönlüm’ün çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Özerhun; "Kerem şu an için bireysel çalışmalarını yapıyor. Yakın zamanda takıma katılmasını bekliyoruz. Onun gelmesiyle takımımız önemli bir güç kazanacak..." dedi.

Etiketler:
  • BBL
  • Engin Özerhun