Özerhun: ''Çok iyi başladığımız maçın sonunu kötü oynayarak kaybettik...''

Euroleague birinci tur dokuzuncu hafta maçında Rusya’nın Nizhny Novgorod takımına 65-61 mağlup olan Anadolu Efes’te Genel Direktör Engin Özerhun çok iyi başladıkları maçın sonunu kötü oynadıklarını ifade etti.

Özerhun sözlerini şöyle sürdürdü: “Karşılaşma, grubun son haftasında Real Madrid ile yapacağımız liderlik maçı için motivasyon anlamı taşıyordu. Çok iyi başladığımız ve herkesin farka gideceğimizi düşündüğü maçın sonunu kötü oynayarak kaybettik. Tabi burada kaybettiği takdirde elenecek olan Novgorod’un performansını da göz önünde bulundurmak lazım. Bunun yanı sıra bizim de sakatlıklar nedeniyle eksikliklerimiz vardı. Artık son maçımıza yoğunlaşacağız ve gelecek hafta Real Madrid ile grup birinciliği için mücadele edeceğiz...”

Takımda sakatlığı bulunan oyuncuların durumuna da değinen Özerhun, “Cedi Osman dün takıma katıldı. Ayağında zedelenme olan Perperoglou ve Cenk de en kısa zamanda takımdaki yerlerini alacaklar. Krstic de önümüzdeki haftadan itibaren ilk aşama antrenmanlara başlayacak. Birkan Batuk'un ise şubat ayının sonuna doğru takıma katılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Etiketler:
  • Engin Özerhun
  • Nizhny Novgorod