Ortaokullar Yarı Final Müsabakaları Giresun’da başlıyor...

Ortaokullar Yarı Final Müsabakaları bugün (15 Şubat Pazartesi) Giresun’da başlıyor. 15-18 Şubat tarihlerinde oynanacak olan yarı final müsabakalarında Anadolu Efes Küçük A ve B takımlarımızdan yedi sporcumuzun yer aldığı Doğa Koleji ve Anadolu Efes Küçük A Takımı’ndan dokuz oyuncumuzun yer aldığı Okyanus Koleji mücadele edecek.

Doğa Koleji’nin kadrosunda Anadolu Efes Küçük A Takımı’ndan Enes Bayraktar ve Koralp Türk, Küçük B Takımı’ndan Akant Es, Eren Akbıyık, Enes Ayan, Efe Cem Çolak ve Kemal Görkem Çolak yer alıyor.

Okyanus Koleji kadrosunda ise Anadolu Efes Küçük A Takımı’ndan Efe Cihat Dinç, Alp Bora Erden, Bora Sunar, Bertan Genç, Doğan Yücetaş, Orhun Arabacı, Ediz Ergün, Semih Öztürk ve Doğukan Işık yer alıyor.

Doğa Koleji A Grubu’nda Ankara Maltepe Ortaokulu, Tokat Bahçeşehir Koleji ve Samsun Ted Koleji ile birlikte yer alırken, Okyanus Koleji ise B Grubu’nda Sivas Yavuz Selim Ortaokulu, Erzurum Güneş Koleji ve Kayseri Bahçeşehir Koleji ile mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile karşılaşacak ve bu eşleşmelerde galip gelen takımlar 28 Mart’ta başlayacak olan Ortaokullar Final Müsabakaları’na katılmaya hak kazanacak.

İlk gün maçlarında 15 Şubat Pazartesi günü 19 Eylül Spor Salonu’nda Doğa Koleji Ankara Maltepe Ortaokulu ile, Okyanus Koleji de Sivas Yavuz Selim Ortaokulu ile mücadele edecek.

Etiketler:
  • Doğa Koleji
  • Okyanus Koleji