Köln’de Bir Asma Kilit Filmi’nin İkinci Bölümü Yine Çok Özel Hikayeleri Basketbolseverlerle Buluşturacak...

Anadolu Efes’in #YarımKalanGörev’i tamamlayarak EuroLeague şampiyonluğuna ulaşma hikayesinden özel detayları basketbolseverlerle buluşturan “Köln’de Bir Asma Kilit Filmi”nin ikinci bölümü, 13 Temmuz 2021 Salı günü 20:00'de yayınlanacak.

İsmini Final Four organizasyonunun Köln’de düzenleneceğinin belli olmasının ardından, Covid-19 salgını öncesinde bir Anadolu Efes taraftarının Köln’deki bir köprüye “Anadolu Efes F4 Champ” yazılı bir asma kilit asmasından alan yapımın ikinci bölüm ismi ise “Tanıdık Duygular - Familiar Feelings” olarak belirlendi.

Vasilije Micic için düzenlenen sürpriz MVP töreninin perde arkası...

İlk bölümde Anadolu Efes kafilesinin Köln’e ulaşmasını konu alan filmin ikinci bölümünde de ilginç görüntüler yer alacak. Anadolu Efes oyuncularının Köln’deki anları ile başlayacak olan bölümde aynı zamanda oteldeki yaşam, antrenmanlar, basın toplantıları ve Vasilije Micic için düzenlenen sürpriz MVP töreni de yer alacak.

Ayrıca üst üste ikinci kez Final Four organizasyonuna katılan Anadolu Efes oyuncularının bu istikrarlı başarı hakkındaki mini röportajları da Tanıdık Duygular bölümünde olacak.

İlk bölümüyle Anadolu Efes Spor Kulübü taraftarlarından çok olumlu geri dönüşler alan Köln’de Bir Asma Kilit Filmi’nin ikinci bölümü, yine Anadolu Efes Spor Kulübü Youtube kanalında, Türkçe-İngilizce altyazı seçenekleri ile yayınlanacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü, Köln’de Bir Asma Kilit’ten hiçbir anı kaçırmamak için tüm basketbolseverleri Youtube kanalına abone olmaya davet ediyor.

https://www.youtube.com/user/AnadoluEfesSK