Kaptanlar Barcelona’da buluştu...

Avrupa Ligi Barcelona’da her yıl düzenlediği çalışma grubuna bu yıl takım kaptanlarını da dahil etti.

Avrupa Ligi Merkez Ofisi’nde dün (1 Temmuz Salı) lige katılan 24 takımın kaptanları ile ilk kez düzenlenen toplantıya Anadolu Efes’ten Doğuş Balbay katıldı.

14 farklı ülkeden 24 takım kaptanının Avrupa Ligi tarafından konuk edildiği toplantıda kaptanlar, basketbolcuların sorunları ve düşünceleri hakkında görüşlerini paylaştı.

Avrupa Ligi CEO’su Jordi Bertomeu kaptanlara organizasyonun kurumsal yapısını açıkladıktan sonra ligin en önemli yapıtaşlarından olan basketbolcuların daha iyi maçlar, daha iyi bir takvim ve daha iyi salonlar için formüllerin taslağını kaptanlar ile paylaştı.

Takım kaptanları da toplantıda görüşlerini bildirirken, takımımızdan Doğuş Balbay şöyle konuştu: “Biz takım kaptanları olarak Avrupa Ligi ve takımlar arasında bir köprüyüz. Tam ortadayız. Takım arkadaşlarımız ve coachlar ile iletişim halindeyiz. Takım arkadaşlarınızın yanınızda olduğunu ve Avrupa Ligi kadrosunun da sizi desteklediğini bilmek, herhangi bir konuda sorunuz ya da sorununuzun olduğunda sizi dinlemeleri çok güzel...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Doğuş Balbay