Ivkovic: ''Maçı kontrolümüz altında tutmalıyız...''

Euroleague ilk tur birinci hafta maçında 16 Ekim Perşembe günü Rusya’nın Unics Kazan takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te coach Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Unics Kazan eleme grubundaki tüm maçlarını kazanarak Euroleague’e geldi. Bundan dolayı Unics Kazan’ın şu an Euroleague’deki en hazır takım olduğunu söyleyebilirim. Sezona erken başladılar. Çok tecrübeli bir kadroları var. Biz her şeyden önce savunmamıza çok dikkat etmeliyiz. Özellikle bire bir hücumlarda Jerrels, Langford, Zisis ve Kaimakoglou gibi çok yaratıcı oyuncuları var. Çok iyi savunma yapmalıyız ve maçı kontrolümüz altında tutmalıyız...”

Anadolu Efes’in kaptanı Doğuş Balbay ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Unics Kazan eleme grubundan gelmesine rağmen ciddi kadrosu ile Euroleague’de ses getirecek bir takım. Bu yüzden bu maça hazırlık süremizde Unics Kazan takımını çok iyi analiz edip, en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın da büyük desteği ile beraber Euroleague’e iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız...”

Etiketler:
  • Doğuş Balbay
  • Dusan Ivkovic