Ivkovic: “Kontrol hep bizdeydi...”

Gloria Cup’ta 5’lik-6.’lık maçında Kızılyıldız’ı 67-59 mağlup ederek turnuvada beşinci olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bugün turnuvadaki en iyi basketbolumuzu oynadık. Savunmamız arzu ettiğimiz seviyedeydi. Kızılyıldız’ın çok iyi bir kadrosu var. Onları maç sonunda 59 sayıda tuttuk. Savunmamız karşılaşma boyunca çok iyiydi, bu bizim için çok önemli. Dört periyotta da öndeydik ve kontrolü elimizden hiç bırakmadık. Kolay sayılar bulduk ve mücadeleyi 24 asist ile tamamladık, bu da çok iyi bir rakam. Sonuç olarak iyi oynadık ve turnuvayı iyi bir şekilde tamamladık. Ama bu turnuvadan öğrenecek çok şey var. Yarından itibaren çalışmaya devam edeceğiz...”

 
Lacivert beyazlıların genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise toplantıda şöyle konuştu: “Bugün turnuvadaki son maçımızı oynadık. İlk iki maça oranla daha iyi bir performans ortaya koyduk. Bu maç ile beraber kendimizi bulduk. Umarım sezon içinde de iyi mücadele edip Anadolu Efes’e yakışır basketbol oynayacağız...”

Etiketler:
  • Gloria Cup
  • Kızılyıldız