Haftanın En Değerli Oyuncusu Vasilije Micic...

Turkish Airlines Euroleague’in 26. haftasında Fenerbahçe Beko’yu 106-74 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 44 verimlilik puanı toplayan başarılı oyuncumuz Vasilije Micic haftanın en değerli oyuncusu oldu ve bu sezon ikinci kez haftanın en değerli oyuncusu seçildi.

Vasilije Micic, Fenerbahçe Beko karşısında 30:46 dakika süre alarak 37 sayı, 1 ribaunt, 5 asist ve 3 top çalma ile 44 verimlilik puanı topladı. Micic, ayrıca kaydettiği 37 sayı ile haftanın en skorer oyuncusu da oldu.

Başarılı oyuncumuz ayrıca mücadelede kaydettiği 37 sayı ve 44 verimlilik puanı ile kendisinin Euroleague’deki sayı ve verimlilik puanı kariyer rekorlarını da geliştirdi. Bilindiği gibi Micic, bu sezonun sekizinci haftasında Panathinaikos Opap deplasmanında 80-77 kazandığımız maçta 33 sayı kaydetmiş, 18. haftada LDLC Asvel Villeurbanne deplasmanında 102-80 kazandığımız karşılaşmada ise 35 verimlilik puanı toplamıştı.

Euroelague’de tüm zamanların en çok blok yapan oyuncusu Bryant Dunston ise Fenerbahçe Beko karşılaşmasında dört blok yaparak haftanın en çok blok yapan ismi oldu ve Euroleague kariyerindeki toplam blok sayısını 265’e yükseltti.

Bilindiği gibi bu sezonun yedinci haftasında İsrail’in Maccabi Playtika Tel Aviv takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 91-89 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 36 verimlilik puanı toplayan Rodrigue Beaubois, 16. haftada İspanya’nın FC Barcelona takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 86-79 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 37 verimlilik puanı toplayan Shane Larkin, 24. haftada İspanya’nın FC Barcelona takımını deplasmanda 88-86 yendiğimiz karşılaşmada 30 verimlilik puanı toplayan Vasilije Micic, 25. haftada Yunanistan’ın Olympiacos takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 76-53 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 32 verimlilik puanı toplayan Shane Larkin haftanın en değerli oyuncusu seçilmişti.