Haftanın En Değerli Oyuncusu Shane Larkin...

Turkish Airlines Euroleague’in 16. haftasında İspanya’nın FC Barcelona takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 86-79 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 37 verimlilik puanı toplayan başarılı oyuncumuz Shane Larkin haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Shane Larkin, İspanyol ekibi karşısında 31:12 dakika süre alarak 23 sayı, 7 ribaunt, 8 asist ve 2 top çalma ile 37 verimlilik puanı topladı. Larkin, ayrıca kaydettiği 23 sayı ile haftanın en skorer üçüncü oyuncusu ve yaptığı sekiz asist ile en çok asist yapan ikinci oyuncusu oldu.

Bilindiği gibi Larkin, geçtiğimiz sezon -dördü üst üste olmak üzere- altı kez haftanın en değerli oyuncusu seçilmiş ve Euroleague tarihinde üst üste dört hafta MVP seçilen ilk oyuncu olmuştu. Başarılı oyuncumuz ayrıca geçtiğimiz sezonun Kasım ve Ocak aylarının da en değerli oyuncusu seçilmişti.

Bu sezonun yedinci haftasında ise İsrail’in Maccabi Playtika Tel Aviv takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 91-89 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 36 verimlilik puanı toplayan başarılı oyuncumuz Rodrigue Beaubois haftanın en değerli oyuncusu seçilmişti.