Final maçının basın toplantısı yapıldı...

Royal Halı Türkiye Kupası final mücadelesi bugün (21 Şubat Cumartesi) Gaziantep Divan Otel’de her iki takım temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıya Anadolu Efes’ten Sportif Hizmetler Müdürü Alper Yılmaz, başantrenör Dusan Ivkovic ve kaptan Doğuş Balbay katıldı.

Dusan Ivkovic final karşılaşması ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “Anadolu Efes için bu final büyük bir mücadele olacak. Finalde en iyi iki takım karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile bu sezon iki kez karşı karşıya gelmiştik. Şimdi üçüncü kez mücadele edeceğiz. Umuyorum ki Türk basketbolunun yüksek kalitesinde bir maç izleyeceğiz. Bu güzel organizasyon için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca bu kupanın sponsoru Royal Halı’ya da teşekkürlerimi iletmek istiyorum...”

Daha sonra sözü alan kaptan Doğuş Balbal ise şöyle konuştu: “Anadolu Efes olarak bu turnuvaya hazırlanırken son güne kadar kalmak için planlarımızı yaptık. İlk olarak bu hedefimize ulaştık. Şimdi finalde Fenerbahçe ile kupayı kazanmak için mücadele edeceğiz. Finale gelirken Galatasaray ve Darüşşafaka gibi iki güçlü takımı yenerek geldik. Geçen sene de final oynamıştık ama kupayı elimizden kaçırmıştık. Umarım geçen sendeden gerekli dersleri çıkarıp yarın kupayı kazanan taraf biz oluruz...”