FIAT Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Pınar Karşıyaka ile eşleştik...

17-21 Şubat 2016 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan FIAT Türkiye Kupası kura çekimi 1 Şubat Pazartesi günü İstanbul Grand Wyndham Hotel Levent’te yapıldı. Anadolu Efes’ten Genel Direktör Alper Yılmaz’ın katıldığı kura çekimine göre Anadolu Efes FIAT Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Pınar Karşıyaka ile eşleşti.

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka karşılaşması 17 Şubat 2016 Çarşamba günü 20:00'de Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak.

Takımımız çeyrek finalde Pınar Karşıyaka’yı yendiği takdirde yarı finale yükselecek ve yarı finalde 19 Şubat Cuma günü Fenerbahçe - Demir İnşaat Büyükçekmece eşleşmesinin galibi ile 17:00'de karşılaşacak. Kupada final mücadelesi ise 21 Şubat Pazar günü oynanacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz FIAT Türkiye Kupası ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı: “FIAT Türkiye Kupası her sene için özel bir turnuva. Ne olacağı belli olmayan, sürprizlere açık ve kazananın çok sevindiği bir organizasyon. Geçen sene Türkiye Kupası’nı biz kazandık ve bu sene de devam ettirmek istiyoruz. Ligin ilk yarısını zirvede tamamladığımız için kupaya iddialı gitmek istiyoruz. Kupadaki tüm takımlar zorlu. Kolay maç olmayacak. Kupada ilk gün Pınar Karşıyaka ile oynayacağız, Pazartesi günü de Spor Toto Basketbol Ligi maçımız var. Bu belki bize biraz sıkıntı yaratacaktır. Ama takımların derinliği de bu gibi durumlarda ortaya çıkar. Pınar Karşıyaka’yı geçtiğimiz takdirde yarı finalde karşımıza Fenerbahçe - Demir İnşaat Büyükçekmece eşleşmesinin galibi geliyor. Tüm takımlar kupayı kazanmak için gelecek. Biz finale kadar gitmek ve sonunda kupayı kazanmak istiyoruz. Tüm takımlara başarılar dilerim. Umarım güzel bir turnuva olur. Bursa halkının basketbolu özlediğini düşünüyorum. Biz de Bursa’da oynamayı özledik. Umarım daha oynayacağımız çok maçlar olur...”

FIAT Türkiye Kupası’nda tüm eşleşmeler şöyle:
Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka
Fenerbahçe - Demir İnşaat Büyükçekmece
Galatasaray Odeabank - Banvit
Darüşşafaka Doğuş - Trabzon Medical Park

Etiketler:
  • FIAT Türkiye Kupası
  • Pınar Karşıyaka