Euroleague’de Haftanın En Değerli Oyuncusu Bir Kez Daha Shane Larkin...

Turkish Airlines Euroleague’in 13. haftasında Almanya’nın Alba Berlin takımını deplasmanda 97-89 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 41 verimlilik puanı toplayan başarılı oyuncumuz Shane Larkin haftanın en değerli oyuncusu oldu.

Shane Larkin, Alba Berlin mücadelesinde 32:09 dakika süre alarak 32 sayı, 4 ribaunt, 4 asist ve 3 top çalma ile 41 verimlilik puanı toplayarak haftanın en değerli ismi oldu.

Takımımızda altıncı sezonunu geçiren Larkin, böylece Euroleague’de 16. kez haftanın en değerli oyuncusu seçilmiş oldu ve bu alanda ilk sırada bulunan Nando de Colo'yu yakaladı.

Bilindiği gibi Shane Larkin, Turkish Airlines Euroleague’in 10. haftasında Sırbistan’ın Partizan takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 100-94 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 38 verimlilik puanı toplayarak haftanın en değerli oyuncusu seçilmişti.

Bir başka oyuncumuz Tyrique Jones da ligin 12. haftasında Yunanistan’ın Panathinaikos Aktor takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 71-68 mağlup ettiğimiz karşılaşmada 36 verimlilik puanı toplayarak haftanın en değerli oyuncusu olmuştu.