Dusan Ivkovic: ''Zorlu bir mücadele olacak...''

Euroleague Top 16 turu ikinci hafta maçında 8 Ocak Cuma günü Rusya’nın Lokomotiv Kuban takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Geçtiğimiz hafta şanslı bir maçın ardından Kızılyıldız’ı mağlup ettikten sonra şimdi rakibimiz Lokomotiv Kuban. Rus ekibi geçtiğimiz hafta Zagreb’de farklı kazanırken, Top 16’ya da iyi bir başlangıç yaptı. Bizim bu maç için zorlu bir yolculuğumuz olacak. VTB Ligi ve Euroleague’de son yedi maçını kazanmış bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimize saygı duyuyoruz. Euroleague seviyesinde zorlu bir mücadele olacak.”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Cedi Osman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Lokomotiv Kuban ile deplasmanda oynayacağımız bu maç bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Zorlu bir deplasman mücadelesi olacak. Lokomotiv Kuban ilk turda da iyi bir performans göstermişti. Top 16’nın ilk haftasında Cedevita Zagreb’i deplasmanda farklı yenerek kendilerini geliştirdiklerini kanıtladılar. Bu yüzden biz en iyi şekilde hazırlanıp en iyi basketbolumuzu oynayarak Top 16’daki ilk deplasmanımızdan galip ayrılmak istiyoruz.”

Etiketler:
  • Cedi Osman
  • Dusan Ivkovic