Dusan Ivkovic: “Üst düzey bir oyun sergiledik...”

Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında Trabzonspor’u 85-56 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Serinin bu ilk maçında takımım ortaya koyduğu performans ile maçı kazanmayı hak etti. Savunma ve hücumda Trabzon gibi çok iyi bir takıma karşı üst düzey bir oyun sergiledik. İki sayılık atışlarda % 60 ve üç sayılık atışlarda % 52 gibi yüksek oranlar yakaladık. Serinin ikinci maçı daha zorlu geçecek. Bu maça hazırlanmamız için 48 saatten az bir süre kaldı. İkinci maça çok iyi konsantre olup, en iyi şekilde hazırlanmalıyız. İfade ettiğim gibi Pazar günü bu akşamdan tamamen farklı bir maç oynanacağını düşünüyorum...”

Lacivert beyazlıların başarılı oyuncusu Furkan Korkmaz ise toplantıda şöyle konuştu: “Maçtan önce zor olacağını biliyorduk. Trabzonspor çok formda bir takım ve ligin önemli ekiplerinden biri. Bugün çok güzel bir seyircisi vardı rakibimizin. Maçı kolaylaştırmak ya da zorlaştırmak bizim elimizde idi. Ev sahibi avantajını kullanarak güzel bir basketbol oynadık ve kazandık...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic