Dusan Ivkovic: “Üçüncü çeyrekte hücumda organize olmakta sorun yaşadık...”

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu dördüncü hafta karşılaşmasında Hırvatistan’ın Cedevita Zagreb takımını deplasmanda 80-84 mağlup olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Cedevita Zagreb’i tebrik ederim. Kazanmayı hak ettiler ve biz bu maçtan ders almalıyız. Son çeyrekte basit atışları değerlendiremedik. İlk yarıda Bilan’ın savunmasında çok kötüydük. Üçüncü çeyrekte hücumda organize olmakta sorun yaşadık ve Cedevita Zagreb skoru önde götürdü. Geri dönmek için çaba sarf ettik ama sonunda kaybettik...”

27 indeks puanı ile Anadolu Efes’in sahadaki en başarılı performansına imza atan oyuncusu Derrick Brown ise toplantıda şöyle konuştu: “Savunmada çok kötü oynadık. Bunun mazereti yok. Cedevita Zagreb iyi hazırlanmış, ama biz takım olarak gelecekte daha iyi işler yapmalıyız. 40 dakika boyunca mental olarak konsantre olmak çok önemli. Bir sonraki maç için kendimizi daha iyi bir şekilde hazırlamalıyız...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Dusan Ivkovic
  • Cedevita Zagreb