Dusan Ivkovic: ''Takım oyunumuzu ortaya koymalıyız...''

Euroleague 2015-16 sezonu ilk turu birinci hafta maçında 16 Ekim Cuma günü Fransa’nın Limoges takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“‎Euroleague’de yeni sezonun ilk haftasında Fransa’nın geleneksel basketbol ekolüne sahip temsilcilerinden Limoges ile deplasmanda karşılaşacağız. Limoges, Fransa Ligi’nde üç maç oynadı. Fiziksel kabiliyetleri ve yüksek tempolu oyunları Limoges’un temel özelliklerinden, bu iki noktayı kontrol altında tutmalıyız. Buna paralel olarak takım oyunumuzu hem savunmada hem hücumda otaya koymalıyız. Çünkü Euroleague’de her maç birbirinden farklı ve kolay maç yok...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Birkan Batuk ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Biz Euroleague’e iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası’ndan sonra Euroleague sezonunu Türkiye Ligi’nden önce açıyoruz. Umarım deplasmanda çok iyi bir performans ortaya koyarız. Geçtiğimiz yılı Fransa Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Limoges ile zor bir mücadele yapacağız. Sahaya kendi istediklerimizi koyarsak deplasmandan galibiyet ile dönüp, Avrupa mücadelemize iyi bir başlangıç yapmış oluruz...”

Etiketler:
  • Birkan Batuk
  • Dusan Ivkovic