Dusan Ivkovic: ''Savunmaya çok dikkat etmeliyiz...''

Euroleague 2015-16 sezonu Birinci Tur B Grubu altıncı hafta maçında 20 Kasım Cuma günü Fransa’nın Limoges takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’de bu hafta Limoges ile çok önemli bir maça çıkacağız. Sezona Limoges’u deplasmanında ve sonrasında evimizde EA Milano’yu yenerek başladık bilindiği gibi. Ama sonrasında oynadığımız üç maçı -ikisi uzatma dakikaları sonucunda olmak üzere- kaybettik. Şimdi Limoges maçının ne kadar önemli olduğu ortada ama bu durum üzerimizde baskı oluşturmamalı. Limoges takımına ve baş antrenörleri Philippe Herve’ye saygı duyuyorum. Cuma günü kazanmak için oyunun hakimi olmalıyız ve savunmaya çok dikkat etmeliyiz. İyi bir maç olacak...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Alex Tyus ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Limoges karşılaşması bizim için çok önemli. Kendi evimizde maç kaybetmemeliyiz. Deplasmanlarda şartlar takımlar için daha zorlu oluyor. Limoges geçtiğimiz hafta İtalyan temsilcisi EA Milano’yu mağlup etti. Onlar da bizim gibi gruptan Top 16’ya yükselmek için savaşıyorlar. Zorlu bir mücadele olacak. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek için bu maçtan galip ayrılmaktan başka bir düşüncemiz yok.”

Etiketler:
  • euroleague
  • Dusan Ivkovic
  • Limoges
  • Alex Tyus