Dusan Ivkovic: ''Savunmamıza çok dikkat etmeliyiz...''

Euroleague 2015-16 sezonu Birinci Tur B Grubu üçüncü hafta maçında 29 Ekim Perşembe günü Hırvatistan’ın Cedevita Zagreb takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

"Euroleague’de bu sezon üçüncü maçımıza çıkacağız. Geçtiğimiz hafta sonunda bu sezonki resmi maçlardaki ilk mağlubiyetimizi Türkiye Ligi’nde aldık. Son dönemde bazı oyuncularımızın sakatlıklarından dolayı tam kadro olarak çalışma imkanını yakalayamadık. Ama bazı oyuncularımız oynamaya çok yakınlar. Bu dönemde çok çalışıyoruz. Perşembe günü Euroleague maçında karşılaşacağımız Cedevita Zagreb, Adriyatik Ligi’nin en yetenekli ve en iyi organizasyonuna sahip olan takımı. Bizden biraz öndeler çünkü onlar Euroleague ve Adriyatik Ligi’nde toplam dokuz maç yaptılar, biz ise Euroleague ve Türkiye Ligi'nde toplam dört maça çıktık. Zor bir Euroleague mücadelesi olacak. Savunmamıza ve oyun içi iletişimimize çok dikkat etmeliyiz..."

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Cedi Osman ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Euroleague’de yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Cedevita Zagreb geçen hafta kendi evinde Limoges’a 84-80 kaybetti. Bu yüzden İstanbul’a en hazır şekilde gelerek galibiyet almak isteyeceklerdir. Biz de şu ana kadar neler yapabileceğimizi kanıtladık. Bu yapabildiklerimizi aynı şekilde sahada uygulamaya devam edip, iyi savunma ve kolay sayılar ile birlikte sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.”

Etiketler:
  • euroleague
  • Cedi Osman
  • Dusan Ivkovic
  • Cedevita Zagreb