Dusan Ivkovic: “Savunmamız bu sezonun en düşük seviyesindeydi...”

Euroleague Top 16 dördüncü hafta karşılaşmasında Rusya'nın Nizhny Novgorod takımına deplasmanda 109-90 mağlup olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Nizhny Novgorod’u tebrik ederim. Bugün en iyi oyunlarını oynadılar. Rakip antrenörü ve oyuncularını tebrik ederim. Savunmamız bu sezonun en düşük seviyedeki savunmasıydı. İlk yarıda 65 sayı kaydettiler. İkinci yarıda bazı fırsatlarımız oldu. Ama mental olarak düşüşteydik. Çok önemli bir maçtı ve savunmada inanılmaz derecede kötüydük. Üstelik hücumda iyiydik ve 90 sayı kaydettik ve bu bizim ortalamamızın üzerinde bir sayı. Bu maçtan öğreneceğimiz çok şey var. Çalışmaya devam edeceğiz. Haftaya Olympiacos ile karşılaşacağız. Daha fazla çalışmalıyız, daha iyi oynamalıyız.

Yönetimimiz bizim için her şeyi yapıyor. Böylesinde uzun ve zorlu bir deplasmanda özel uçuş organize ediyor. Bizim için her şeyin en iyisini yapıyor. Destekleri için teşekkür etmek istiyorum. Şimdi maçın çok ciddi bir analizini yapmalıyız...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Nizhny Novgorod