Dusan Ivkovic: “Sahada daha iyi olan ve galibiyeti hak eden takımdık...”

Spor Toto Basketbol Ligi 12. hafta maçında Fenerbahçe’yi 93-84 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Çok zorlu ve üst düzeyde bir mücadele oldu. Oyuncularımı tebrik ederim. Bugün Anadolu Efes sahada daha iyi olan ve galibiyeti hak eden takımdı. Bugün maçta sahada iki farklı yarı izledik. Fenerbahçe beni ilk yarıdaki agresif oyunuyla şaşırttı. Biz sürpriz top kayıpları yaptık. Her iki takım da devreyi 50 sayı ile tamamladı. Ama ikinci yarıda sahada farklı bir tablo vardı. Savunmamız daha iyiydi ve daha agresifti. Fenerbahçe bu devrede sadece 34 sayı buldu. Türkiye Ligi’nde iki iyi takımın kaliteli bir mücadelesi oldu. Şimdi hafta sonunda Uşak deplasmanında oynayacağımız karşılaşma var ve hemen ardından Top 16 başlıyor. Yolumuza çok çalışarak devam etmeliyiz...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Jayson Granger ise toplantıda şöyle konuştu: “Biz 40 dakika boyunca çok iyi oynadık. İkinci yarıda daha agresif oynadık. Bu bölümde daha fazla konsantre olduk ve sadece 34 sayı yedik. İkinci yarıdaki savunmamız ne kadar iyi olduğumuzu gösteriyor. Maçın anahtarı da ikinci yarıda aldığımız savunma ribauntlarıydı...”

Etiketler:
  • Fenerbahçe
  • Dusan Ivkovic