Dusan Ivkovic: ''Maçın anahtarı ribaunt kontrolü...''

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu beşinci hafta maçında 29 Ocak Cuma günü İspanya’nın Unicaja Malaga takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague zorlu bir arena, aldığınız her puan çok değerli. Unicaja Malaga takımına saygı duyuyoruz. Karşılaşmada iyi bir basketbol organizasyonu sergilemeliyiz. Hızlı hücumlar ve ribaunt kontrolü maçın anahtarı olabilir. Bu nedenle belki bazı avantajlarımız olabilir. Ayrıca an itibariyle hiç sakat oyuncumuz yok. Bu da bizim için iyi bir durum, ki geçen hafta iki sakatımız vardı. İnanıyorum ki takımım Malaga’da iyi bir basketbol oynayacak...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Birkan Batuk ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Turkish Airlines Euroleague’de önümüzde Unicaja Malaga ile oynayacağımız zor bir deplasman maçı var. Bu karşılaşmada savunma direncimizi 40 dakika boyunca sahaya yansıtmalıyız. Rakibimize kolay sayı imkanı vermemeliyiz ve rakibin hücum ribauntlarındaki etkisini minimum seviyeye düşürmeliyiz. Umarım evimize hedeflediğimiz galibiyeti elde ederek döneriz...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Unicaja Malaga
  • Birkan Batuk
  • Dusan Ivkovic