Dusan Ivkovic: ''Maç içinde iletişimimiz üst seviyede olmalı...''

Euroleague Top 16 F Grubu beşinci hafta maçında 29 Ocak Perşembe günü Yunanistan’ın Olympiacos takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Grubumuzda halen dört galibiyet ile lider olan Olympiacos’u konuk edeceğiz. Olympiacos çok dengeli bir takım. Top 16’da Malaga deplasmanında Unicaja’ya karşı ve İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı çok önemli galibiyetler aldılar. Geçtiğimiz hafta Nizhny Novgorod karşısında yaptığımız çok kötü savunma sonrasında bu hafta eski görüntümüze dönmek istiyoruz. Olympiacos çok iyi bir takım. Grubumuzda ilk iki sıra için favori olarak gösteriliyor. Maç içinde savunma ve hücum iletişimimiz üst seviyede olmalı. Rakibimize kolay sayı imkanı vermemeliyiz ve oyunun kontrolünü elimize almalıyız...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Nenad Krstic ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Top 16’daki tüm maçlarımız bizim için çok önemli. Olympiacos maçı da çok önemli. Zorlu bir karşılaşma olacak. Olympiacos’un iyi oyunculardan kurulu ve takım oyununu iyi oynayan bir kadrosu var. Spanoulis gibi ana oyuncularını çok iyi tanıyoruz. Pick & roll’u iyi oynuyorlar, bu yüzden buna odaklanmalıyız. Atletik özellikleri olan uzunları var. Olympiacos’u yenmek zor gibi görülebilir ama tek düşüncemiz bu maçtan zafer ile ayrılmak...”

Etiketler:
  • Nenad Krstic
  • Dusan Ivkovic