Dusan Ivkovic: ''İlk turun son maçı zorlu bir mücadeleye sahne olacak...''

Euroleague Birinci Tur B Grubu 10. hafta maçında 18 Aralık Cuma günü Yunanistan’ın Olympiacos takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Euroleague’de ilk turun son maçında bilindiği gibi Olympiacos ile deplasmanda karşılaşacağız. Zorlu ve mücadeleci bir maç olacak. Geçtiğimiz hafta Laboral Kutxa karşısında önemli bir galibiyet elde etmiştik. Olympiacos Euroleague’in en iyi savunma yapan takımlarından biri. Potalarında gördükleri sayı itibariyle en iyi savunma yapan ikinci takım. Bu nedenle bu maça çok iyi hazırlanmalıyız ve oyun kontrolünü elimizde tutmalıyız. An itibariyle takımımızda ciddi bir sakatlık durumu yok. Cuma gecesi iyi bir mücadele olacak...”

Anadolu Efes’in başarılı oyuncusu Bryant Dunston ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Olympiacos karşılaşması bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Top 16 öncesindeki son maçımıza Atina’da çıkacağız. Mücadelede momentumu elimize almalıyız ve iyi bir basketbol oynamalıyız. Maçın zorlu bir deplasman atmosferinde oynanacağını biliyoruz. Bu maça çok iyi konsantre olmalıyız ve en iyi performansımızı ortaya koymalıyız. Top 16 gruplarının şekillenmesi öncesinde grubumuzdaki yerimiz bu maçı nasıl oynayacağımıza bağlı. Bu nedenle bu maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtmalıyız...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Bryant Dunston