Dusan Ivkovic: ''Hızlı hücumlardan kolay sayı bulmalarına engel olmalıyız...''

Euroleague ilk tur 10. ve son hafta maçında 18 Aralık Perşembe günü İspanya’nın Real Madrid takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“İlk turun son haftasında Madrid deplasmanında haftanın maçına çıkacağız. İyi bir oyun sergilemek istiyoruz. Bizim için iyi haber Krstic takımla birlikte çalışmalara başladı. Diğer yanda ise Cenk takımla çalışmalara başladı ama sakatlığı uzadı. Şu an Furkan hasta ve maçta oynayabilecek durumda olacak mı bilemiyorum. Nizhny Novgorod maçından sonra takımımın tabi ki daha iyi bir performans ortaya koymasını bekliyorum. Real Madrid karşısında İstanbul’daki ilk maçta iyi bir sonuç elde etmiştik ve onlardan daha fazla hızlı hücum sayısı bulmuştuk. Bizim için maçın anahtarı, oyunun temposunu kontrol altında tutmak ve Real Madrid’in hızlı hücumlardan kolay sayılar bulmasına engel olmak ve Rodriguez’in asistlerini azaltmak...”

Anadolu Efes’in genç oyuncusu Furkan Korkmaz ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Real Madrid yenilmeyecek bir takım değil, bunu İstanbul’daki ilk maçta gösterdik. Ama zor bir deplasman olduğu da gerçek. Takımımızda bazı sakat oyuncular var. Yoğun bir tempodayız. Real Madrid’i kendi evinde mağlup etmek için İspanya’ya gideceğiz. Top 16’ya grubun lideri olarak yükselmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • Dusan Ivkovic
  • Furkan Korkmaz