Dusan Ivkovic: ''Bire bir savunmamız üst seviyede olmalı...''

Euroleague Top 16 F Grubu altıncı hafta maçında 6 Şubat Cuma günü İtalya’nın EA Milano takımı ile deplasmanda mücadele edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Dusan Ivkovic karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Top 16’daki her maç çok önemli ve zor geçmeye aday. Bu turdaki son deplasman maçımızda Novgorod’da çok kötü bir tecrübe yaşamıştık. Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. EA Milano çok yetenekli bir ekip. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız için maç kontrolü bizim elimizde olmalı ve bire bir savunmamız çok yüksek seviyede olmalı. Maçın zorlu geçeceğini düşünüyorum. Evimize galibiyet ile dönmek istiyoruz...”

Anadolu Efes’in Fransız yıldızı Thomas Heurtel ise karşılaşma ile ilgili şöyle konuştu: “Grubumuzdaki yerimizi korumak ve Milano ekibini kendimize yaklaştırmamak için çok önemli bir maça çıkacağız. EA Milano, Gentile ve Hackett gibi yetenekli oyuncuları olan iyi bir takım. Avrupa arenasında tecrübeli ama aynı zamanda performanslarında iniş çıkışları olan bir takım. Biz bu maça elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Milano’da performansımızın en iyisini ortaya koyup galibiyet almak ve yolumuza devam etmek istiyoruz...”

Etiketler:
  • euroleague
  • Dusan Ivkovic
  • Thomas Heurtel
  • EA Milano