Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Takımımızı Kabul Etti 

2020 - 2021 sezonunu Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi şampiyonu olarak tamamlayan A Takımımız,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul'da, Vahdettin Köşkü'nde kabul edildi. 

Cumhurbaşkanımızın kabulünde Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan, Genel Direktörümüz Alper Yılmaz, Baş Antrenörümüz Ergin Ataman, oyuncularımız ve teknik heyetimiz hazır bulundu. 

Takımımız kabul etkinliğinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya, eski T.C. Gençlik ve Spor Bakanı ve Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile de bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanımızın takımımıza hatıra hediyeleri verdiği kabul sonunda, Başkanımız Sayın Tuncay Özilhan tarafından Cumhurbaşkanımıza isminin yazılı olduğu Anadolu Efes Spor Kulübü forması, oyuncularımızın imzaladığı formamız ve kendisinin 2002 - 2003 sezonu şampiyonluk kupamızı oyuncularımıza verdiği anın fotoğrafı takdim edildi.