BSL’nin İkinci Haftasında Beşiktaş Icrypex’e Konuk Oluyoruz...

ING Basketbol Süper Ligi ikinci hafta maçında Beşiktaş Icrypex’e konuk oluyoruz. 2 Ekim 2021, Cumartesi günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşma 15:30’da başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bilindiği gibi takımımız ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i 94-93 mağlup etmiş, Beşiktaş Icrypex ise Bahçeşehir Koleji’ne 86-77 yenilmişti. ING Basketbol Süper Ligi’nde birinci haftanın ardından takımımız bir galibiyet ve averaj ile altıncı, Beşiktaş Icrypex ise bir mağlubiyet ile 14. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Beşiktaş Icrypex maçı ile birlikte Türkiye’deki 1587. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1451, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 109, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 1452. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1451 karşılaşmada 1132 galibiyet, 316 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 78,02)

Anadolu Efes, Beşiktaş Icrypex ile bugüne kadar oynadığı 128 karşılaşmada 92 galibiyet ve 36 mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında ING Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 119 karşılaşmanın 85’inde takımımız galip gelirken, iki ekip arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan sekiz karşılaşmanın yedisi Anadolu Efes, biri Beşiktaş Icrypex lehine sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda bugüne kadar Anadolu Efes ile Beşiktaş Icrypex arasında oynanan tek karşılaşmada ise gülen taraf Beşiktaş Icrypex oldu.