BSL’nin Dördüncü Haftasında Konuğumuz Bahçeşehir Koleji...

ING Basketbol Süper Ligi dördüncü hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni konuk ediyoruz. 18 Ekim 2020, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 13:00’te başlayacak ve Tivibuspor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftasında Anadolu Efes, OGM Ormanspor’u deplasmanda 115-76 mağlup etmiş, Bahçeşehir Koleji ise Türk Telekom’a evinde 97-88 yenilmişti. Ligde üçüncü haftanın ardından Anadolu Efes üç galibiyet ve averaj ile ikinci, Bahçeşehir Koleji ise iki galibiyet ve bir mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji maçı ile birlikte Türkiye’deki 1551. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1415, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 109, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 1416. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1415 karşılaşmada 1097 galibiyet, 315 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,53)

Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji ile ING Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Bahçeşehir Koleji karşılaşması Basın Kiti'ni indirmek için tıklayın.