BSL’nin Dokuzuncu Haftasında Darüşşafaka’yı Konuk Ediyoruz...

ING Basketbol Süper Ligi dokuzuncu hafta maçında Darüşşafaka’yı konuk ediyoruz. 21 Kasım 2021, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:00’da başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız ING Basketbol Süper Ligi’nin sekizinci haftasında Büyükçekmece Basketbol’u Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda 96-71 mağlup etmiş, Darüşşafaka ise Bahçeşehir Koleji’ni evinde 68-66 yenmişti. ING Basketbol Süper Ligi’nde sekizinci haftanın ardından takımımız altı galibiyet ve iki mağlubiyet ile ikinci, bir maçı eksik Darüşşafaka ise beş galibiyet ve iki mağlubiyet ile yedinci sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Darüşşafaka maçı ile birlikte Türkiye’deki 1594. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1458, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 109, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 1459. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1458 karşılaşmada 1137 galibiyet, 318 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,98)

Anadolu Efes, Darüşşafaka ile bugüne kadar oynadığı 68 karşılaşmada 60 galibiyet ve sekiz mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında Türkiye Ligi’nde oynanan 58 karşılaşmanın 51’inde takımımız sahadan galibiyet ile ayrılırken, Türkiye Kupası’nda oynanan 10 karşılaşmanın dokuzu Anadolu Efes, biri Darüşşafaka lehine sona erdi.

Anadolu Efes - Darüşşafaka karşılaşmasının basın broşürünü indirmek için tıklayın.