BSL’nin 10. Haftasında Beşiktaş Emlakjet’e Konuk Oluyoruz...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında Beşiktaş Emlakjet’e konuk oluyoruz. 11 Aralık 2022, Pazar günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak olan karşılaşma 18:00’de başlayacak ve beIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımız Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin altıncı hafta erteleme maçında Onvo Büyükçekmece Basketbol’a Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda 76-83 mağlup olmuş, Beşiktaş Emlakjet ise dokuzuncu hafta maçında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’e deplasmanda 75-74 yenilmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde dokuzuncu haftanın ardından takımımız altı galibiyet ve üç mağlubiyet ile üçüncü, Beşiktaş Emlakjet ise iki galibiyet ve yedi mağlubiyet ile 14. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet maçı ile birlikte Türkiye’deki 1641. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1501, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1502. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1501 karşılaşmada 1166 galibiyet, 332 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,68)

Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet ile bugüne kadar oynadığı 130 karşılaşmada 94 galibiyet ve 36 mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 121 karşılaşmanın 87’sinde takımımız galip gelirken, iki ekip arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan sekiz karşılaşmanın yedisi Anadolu Efes, biri Beşiktaş Emlakjet lehine sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda bugüne kadar Anadolu Efes ile Beşiktaş Emlakjet arasında oynanan tek karşılaşmada ise gülen taraf Beşiktaş Emlakjet oldu.

Etiketler:
  • Beşiktaş