BSL’de Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor ile Deplasmanda Karşılaşıyoruz...

ING Basketbol Süper Ligi yedinci hafta maçında Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor’a konuk oluyoruz. 7 Kasım 2020, Cumartesi günü Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 15:15’te başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin altıncı haftasında Anadolu Efes, Büyükçekmece Basketbol’u Sinan Erdem Spor Salonu’nda 98-79 mağlup etmiş, Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor ise Beşiktaş’ı 87-83 yenmişti. Ligde altıncı haftanın ardından Anadolu Efes altı galibiyet ile birinci, Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor ise iki galibiyet ve dört mağlubiyet ile 14. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor maçı ile birlikte Türkiye’deki 1554. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1418, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 109, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 1419. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1418 karşılaşmada 1100 galibiyet, 315 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,57)

Anadolu Efes ile Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.