BSL’de Konuğumuz Büyükçekmece Basketbol...

ING Basketbol Süper Ligi altıncı hafta maçında Büyükçekmece Basketbol’u konuk ediyoruz. 1 Kasım 2020, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin beşinci haftasında Anadolu Efes, Beşiktaş’ı Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde 81-74 mağlup etmiş, Büyükçekmece Basketbol ise Bahçeşehir Koleji’ne evinde 92-66 yenilmişti. Ligde beşinci haftanın ardından Anadolu Efes beş galibiyet ve averaj ile ikinci, Büyükçekmece Basketbol ise iki galibiyet ve üç mağlubiyet ile 10. sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, Büyükçekmece Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1553. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1417, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 109, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 1418. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1417 karşılaşmada 1099 galibiyet, 315 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,56)

Anadolu Efes, Büyükçekmece Basketbol ile ING Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar oynadığı 10 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Anadolu Efes - Büyükçekmece Basketbol karşılaşmasının basın broşürünü indirmek için tıklayın.