BSL’de Konuğumuz Ayos Konyaspor Basketbol...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi yedinci hafta maçında Ayos Konyaspor Basketbol’u konuk ediyoruz. 19 Kasım 2022, Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 18:00’de başlayacak ve beIN Sports 5 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Takımımızın Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin altıncı haftasında Onvo Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağı karşılaşma A Milli Takım maçları nedeniyle ertelenmiş, Ayos Konyaspor Basketbol ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’e evinde 92-91 yenilmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde altıncı haftanın ardından bir maçı eksik takımımız dört galibiyet ve bir mağlubiyet ile dördüncü, Ayos Konyaspor Basketbol ise üç galibiyet ve üç mağlubiyet ile altıncı sırada bulunuyor.

Anadolu Efes, Ayos Konyaspor Basketbol maçı ile birlikte Türkiye’deki 1637. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1497, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 24, Türkiye Kupası’nda 112, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 1498. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1497 karşılaşmada 1164 galibiyet, 330 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (Galibiyet yüzdesi: % 77,76)

Ayos Konyaspor Basketbol ile ilk kez resmi bir karşılaşmada karşı karşıya geleceğiz. 

Anadolu Efes - Ayos Konyaspor Basketbol karşılaşmasının basın broşürünü indirmek için tıklayın.