BSL’de HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ni Ağırlıyoruz...

ING Basketbol Süper Ligi sekizinci hafta maçında HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ni konuk ediyoruz. 15 Kasım 2020, Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:00’de başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Covid-19 pandemisi nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nin yedinci haftasında Anadolu Efes, Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor’u deplasmanda 90-84 mağlup etmiş, HDI Sigorta Afyon Belediyesi ise Büyükçekmece Basketbol’u evinde 79-74 yenmişti. Ligde yedinci haftanın ardından Anadolu Efes yedi galibiyet ile birinci, HDI Sigorta Afyon Belediyesi ise dört galibiyet ve üç mağlubiyet ile dördüncü sırada yer alıyor.

Anadolu Efes, HDI Sigorta Afyon Belediyesi maçı ile birlikte Türkiye’deki 1555. resmi maçına çıkacak. Takımımız, bugüne kadar ING Basketbol Süper Ligi’nde 1419, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 23, Türkiye Kupası’nda 109, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 1420. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, ligde bugüne kadar oynadığı 1419 karşılaşmada 1101 galibiyet, 315 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,59)

Anadolu Efes, HDI Sigorta Afyon Belediyesi ile ING Basketbol Süper Ligi’nde bugüne kadar oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Anadolu Efes - HDI Sigorta Afyon Belediyesi karşılaşmasının basın broşürünü indirmek için tıklayın.